За The NOCO Company

Представяме Ви NOCO

Нови технологии от 1914

Търговското дружество NOCO е създадено през 1914г.  То проектира и създава висококачествени зарядни и стартови устройства за акумулатори, соларни панели и преносими захранващи устройства, както и широк спектър от продукти и аксесоари, свързани с акумулаторите. Чрез тези изделия от световна класа NOCO ефективно създаде нови стандарти при проектирането, производителността и безопасността и въведе изцяло ново поколение продукти.

Нови технологии от 1914

Началото на NOCO

Кливланд, Охайо 1914.

През 1914 в Кливланд, Охайо, Джоузеф Хенри Нук, местен дистрибутор на гуми и акумулатори, се заема да създаде нов продукт, който да предотвратява корозията на акумулаторите. След няколко стотин проекта г-н Нук започва да произвежда и дистрибутира първото предпазно средство срещу акумулаторна корозия, което той нарекъл NCP2. NCP2 е съкращение на “No Corrosion Product”(Продукт против корозия), който се прилага в „2 стъпки“. Марката NCP2 бързо става задължително име  във всеки голям магазин за акумулатори или автомобили. За вече повече от 100 години марката NCP2 е предотвратила акумулаторната корозия на повече от милиард превозни средства в световен мащаб.

Проектирано и създадено в САЩ

Над 100 години американска изобретателност и далновидност

NOCO силно вярва, че успехът се задвижва от иновациите и вниманието към детайлите. Вътрешно фирмен индустриален дизайн, собствени инженерни и тестови екипи по механика и електроника са едва повърхността на възможностите ни за уникални разработки. От енергоспестяващи електро схеми, през софтуерен дизайн и чак до системите ни за оптимизация на производството, ние винаги се усъвършенстваме и изкачваме към следващото високотехнологично ниво. В NOCO не се опитваме просто да изпреварим конкуренцията ни – ние достигаме до границите на възможното и ги определяме.

Проектирано и създадено в САЩ

Leave a Comment

Свържете се с нас

Задайте своето запитване тук

Not readable? Change text. captcha txt
0
НОВО: NOCO GENIUS GB50 XL публикация