NOCO Стартов Бустер X. Екстремна мощност.

Серията стартира с изцяло нов дизайн и екстремна бустерна стартова мощност за скорстни стартирания на двигатели. Въведохме нов вид стартово бустерно преживяване, с участието на най-новата ни PX литиева технология, която осигурява невероятна мощност, ултра-бързо зареждане, и несравнима универсалност. Това не е ъпгрейд. Това е изцяло нова серия.

Несравнима универсалност

Изцяло нова бустерна серия

Въведохме нов вид стартово бустерно преживяване, с участието на най-новата ни PX литиева технология, която осигурява невероятна мощност, ултра-бързо зареждане, и несравнима универсалност. Това не е обновление – това е изцяло нова серия. Новите Бустери X предлага повече начална мощност и разгръщат максимална сила на енергията дори и за най-взискателните стартирания. Двупосочната технологията на стадарат USB-C Power Delivery позволява уникално бързо презареждане.

Бърз заряд

До 5 пъти по-бързо презареждане

Boost X серията сега е турбо-зареждаща се. Оборудвана е с USB-C технология, която, съчетана с мощността на енергията, ви позволява светкавично бързи презареждания. Преминете от 0% заряд към възможност за стартиране , в рамките само на няколко минути зареждане. С 60W USB-C на входа и изхода на Бустерите X е възможно да ги заредите до 5X по-бързо. Използвайте съвместими зарядни устройства до 60W мощност, за да увеличите скоростта си на зареждане.

Зареждайте устройства.

До 60W бързо зареждане

Захранвайте всичко. С USB-C Power Delivery имате силата да зареждате почти всичко. Нейната вътрешна батерия осигурява захранване с 60-вата мощност – независимо от посоката на зареждане (вход / изход) – захранва без усилие любимите ви USB-C устройства, като телефони, таблети, лаптопи, и др.

Ултра-ярък.

LED фенер.

Повече от обикновен стартов бустер. Серията X е полезна и като инструмент както за ежедневна употреба, така и за аварийни ситуации. Всеки литиев Стартов Бустер X е оборудван с силно осветяваш LED фенер с различни режими на яркост, SOS, и аварийна светлинна пулсация – удобен съпътстващ инструмент за пътуване.

Стартов бустер NOCO Boost X GBX45
Стартов бустер NOCO Boost X GBX45
Стартов бустер NOCO Boost X GBX55
Стартов бустер NOCO Boost X GBX55
Стартов бустер NOCO Boost X GBX75
Стартов бустер NOCO Boost X GBX75
Стартов бустер NOCO Boost X GBX155
NOCO Boost X GBX155
Свържете се с нас

Задайте своето запитване тук

Not readable? Change text. captcha txt
0