Зарядно и поддържащо устройство GENIUS G10

289.90лв. С вкл. ДДС

Код: G10 Категория:
Представяме ви изцяло новия NOCO GENIUS10, едно от най-мощните, най-ефективни, енергийно ефективни и компактни зарядни устройства.
GENIUS10 е зарядно устройство за акумулатори с 6 и 12 волта за поддръжка, както и с вграден десулфатор за възстановяване на акумулатори, които са с недостатъчна производителност.
Мощността му от 10 ампера е подходяща за оловно-киселинни акумулатори с дълбок цикъл на зареждане, включително мокроклетъчни, гел, AGM и без поддръжка, плюс литиево-йонни акумулатори. Подходящ за автомобили дизелови камиони, мотоциклети, ATV-та, моторни шейни, моторни косачки, морски съдове. 
  • Запознайте се с GENIUS10 – Подобреният наследник на G7200. Той е със 17% по-малък и осигурява 115% повече мощност. Работата с него е по-лесна от всякога.
  • Постигнете повече с Genius – Проектиран за 6-волтови и 12-волтови оловно-киселинни акумулатори, морски и дълбоко-циклични модели, гел, AGM и такива без поддръжка, плюс литиево-йонни батерии.
  • Насладете се на прецизно зареждане – Вграденият термичен сензор открива температурата на околната среда и променя заряда, за да елиминира прекомерното зареждане в горещ климат и зареждане в студено време.
  • Зареждайте изтощени акумулатори – зарежда изтощените акумулатори до 1 волт, или използвайте изцяло новия режим на „Force“, който ви позволява да поемете контрол и ръчно да започнете да зареждате под нула волта изтощени акумулатори.
  • Лесен за настройка и употреба функция Plug-in: Свържете към акумулатора, изберете режим на зареждане и започнете да зареждате акумулатора. Напълно автоматично,  зарядно устройство за акумулатори за целогодишна употреба.
  • Възстановяване на батерията – Открива сулфатна и киселинна стратификация и възстановява загубената производителност за по-силни стартирания на двигателя и удължава живота на акумулатора.
  • Съвместим с всички видове превозни средства – зареждайте и поддържайте автомобили, мотоциклети, косачки, ATV, трактори, камиони, джипове, лодки, класически автомобили, hot rod.

Налично

Brand

Brand

The NOCO COMPANY

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Зарядно и поддържащо устройство GENIUS G10“