Noco Genius GENIUS2X4

595.90лв. С вкл. ДДС

Четворно зарядно устройство за акумулатори 8A (2 ампера на на канал) и устройство за поддръжка на акумулатори и десулфатор с компенсиране на температурата.
Представяме ви изцяло новия GENIUS2Х4, един от най-мощните ни, най-ефективни, енергийно ефективни и компактни зарядни устройства. Genius2X4 е зарядно устройство за акумулатори 6-волт и 12-волт с функция за поддръжка и десулфатизатор. Тя се оценява на 8-ампера (2-amp на банка) всички видове оловно-кисели и литиево-йонни батерии, включително наводнени, гел и AGM, както и морски и дълбоко-циклични батерии. Запознайте се с изцяло новия GENIUS2X4 Подобно на нашия G4, просто по-добре. 40% по-малък е и осигурява 140% повече енергия. Това е всичко-в-едно 4-банка решение зарядно устройство, батерия поддръжка, трикове зарядно устройство, плюс десулфиратор на батерията.
  • Запознайте се с изцяло новия GENIUS2X4  Двойно зарядно и поддържащо устройство с десулфатизатор за акумулатора 40% по-малък е и осигурява 140% повече енергия.  идеалното решение „всичко в едно“.
  • Множество банки Четирибанкови зарядно устройство за зареждане оценени 8-amp-amps 2-ампера на банка предназначени за зареждане и поддръжка на няколко автомобила, като автомобили, мотоциклети, лодки, rvs, косачки, камиони и др.
  • Правете повече с Genius Проектиран за едновременно и смесено зареждане и поддръжка на 6-волтови и 12-волтови оловно-киселинни  автомобилни, морски и дълбоко-циклични акумулатори, гелови, AGM и без поддръжка, плюс литиево-йонни акумулатори.
  • Насладете се на прецизно зареждане Интегрираният термосензор разпознава температурата на околната среда и променя заряда, за да елиминира свръх зареждането при горещ и студен климат.
  • Зареждайте изтощените акумулатори зарежда акумулаторите паднали до 1V. Или използвайте изцяло новия режим на “FORCE“, който ви позволява да поемете контрол и ръчно да започнете да зареждатемъртвите“ акумулатори паднали до нула волта.
  • Възстановяване на акумулатора Автоматично открива сулфатизацията на акумулатора и киселинната стратификация, за да възстанови загубеното ниво на работа на акумулатора за по-силни стартирания на двигателя и удължаване на живота.
  • Освен поддръжката Това не е просто зарядно, това е усъвършенстван уред за поддръжка на акумулатор. Напълно автоматично, безпроблемно зарядно и поддържащо устройство за акумулатори за ежедневна употреба 24/7 с нулева опасност от презареждане. 

Налично

Brand

The NOCO COMPANY