Разпродажба!

NOCO Genius Boost GB50, 1500A XL литиево-йонно стартово устройство

419.90лв. 398.90лв. С вкл. ДДС

Код: GB50 Категория:

Препоръчителна цена: 419.90лв.

Промоционална цена 398,90лв.

1 година пълна гаранция от The NOCO Company

NOCO Genius Boost GB50 е интелигентно преносимо литиево-йонно стартово устройство за 12V-ви акумулатори, което ви предоставя мощност до 1500A. С него можете запалите изтощен акумулатор за секунди – до 30 пъти с едно зареждане. Моделът е оборудван с патентована технология за безопасност, която осигурява защита срещу искри и поляризация, което го прави безопасен и лесен да бъде използван от всеки. Стартовият бустер GB50 е с вграден Led фенер, до 200 лумена, както и със седем светлинни режима. Мощен бустер за акумулатори, който може да функционира и като преносим източник на захранване и да ви служи за зареждане на USB устройства като смартфони, таблети и др. Индикациите „HOT“ и „COLD“ на вътрешната батерия на устройството определят кога Вашият бустер е извън работните температури, за да предпази акумулаторите и устройствата, които се стартират в момента. С максимална мощност до 1500А, е подходящ за използване при бензинови двигатели до 7 литра и дизелови до 4,5 литра, често срещани  при автомобили, микробуси, лодки, SUV, бусове, малки камиони и др. Новият HD Прецизен бустер е проектиран лесно да се свързва към всеки 12V оловно-киселинен акумулатор, от косачки за трева до камионетки.

  •  Компактно, но мощно литиево-стартово устройство с максимална мощност от 1500А  и до 30 стартови  запалвания с едно зареждане
  • Защита от искри и поляризация.
  • Ултра-ярък светодиоден фенер с 200 лумена със 7 светлинни режима, включително SOS и аварийно светлинно действие.
  • Може да зарежда USB устройства като смартфони, таблети и др.
  • Бустерът може да запали бензинови двигатели до 7 литра и дизелови двигатели до 4.5 литра прилагани в автомобили, джипове, лодки, бусове, АТВ, мотоциклети и др.
  • Нова функция:“HOT“ и „COLD“  Индикатори за работните температури на вътрешната батерия на устройството, както и  за защита на Вашите батерии и устройства.
  • Нови аксесоари: Включва HD прецизни акумулаторни клеми, предназначени за лесно свързване към всеки 12V оловно-киселинен акумулатор от мотори до малки камиони.

Промоционална цена 398,90лв.

Налично

Brand

Brand

The NOCO COMPANY

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 1.23 kg
Размери 19.56 × 8.64 × 4.83 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „NOCO Genius Boost GB50, 1500A XL литиево-йонно стартово устройство“