Out of Stock

NOCO Genius Boost GB40, 1000A UltraSafe литиево-йонно стартово устройство

269.90лв. С вкл. ДДС

1 година пълна гаранция от The NOCO Company

Препоръчителна цена: 269.90лв.

Noco Genius Boost GB40 е лесен за употреба
Всичко от което се нуждаете e в един интерфейс
Интерфейсът на Бустерите на NOCO е проектиран да бъде лесен и разбираем от всеки. Светодиодните индикатори показват нивото на зареждане на литиево-йонния акумулатор и състоянието му на зареждане. Индикаторите за грешки се задействат, когато устройството е свързано към полюсите на акумулатора „обратно“ или когато е задействана временно термичната му защита. Просто включете LED фенерът, заредете USB устройството или използвайте режим на ръчно натоварване (в този случай се изключват принудително допълнителните защити) за някои по редки случаи при силно разредени акумулатори.

  • NOCO Genius Boost GB40 е интелигентно преносимо литиево-йонно стартово устройство, което ви предоставя мощност до 1000A (7000 Джаула 3S), за да съживи изтощен акумулатор за секунди. Моделът е оборудван с патентована технология за безопасност, която осигурява защита срещу искри и поляризация, което го прави безопасен и лесен да бъде използван от всеки. Мощен бустер за акумулатори, който може да функционира и като преносим източник на захранване и да ви служи за зареждане на USB устройства като смартфони, таблети и др. Проектиран за автомобили, лодки, кемпери, камиони и други превозни средства, които са с бензинови двигатели до 6 литра или дизелови двигатели до 3 литра.
  • Литиево-йонно стартово устройство за акумулатори 12V, с максимално напрежение 1000A (7000 Джаула 3S).
  • Защита от искри и поляризация.
  • Може да зарежда USB устройства като смартфони, таблети и др.
  • Вградена 100 лумена LED лампа с множество режими, включително SOS.
  • Осигурява до 20 старта при едно зареждане.
  • Бустерът може да пали бензинови двигатели до 6 литра, а дизелови до 3 литра.
  • Подходящ за акумулатори и батерии от видовете оловно-киселинни: AGM за „start-stop“ системи, мокроклетъчни WET, гел акумулатор GEL, необслужваеми MF, EFB, Pb
  • С включена гаранция: 12м. от дата на получаване на устройството

 

Очаквана доставка

Brand

The NOCO COMPANY

Допълнителна информация

Тегло 1.45 kg
Размери 17.02 × 8.13 × 4.32 cm